Made with love by Inipi 2019

הקמת גינות מאכל בגן, בגג ובמרפסת

מערכות הידרופוניות

קורסים לגידול מזון בעיר

חינוך לקיימות

תכנון פרמקלצ'ר 

גן עדן פרטי באמצע העיר

בוסתניקה

הקמה וטיפוח של גינות מאכל אורבניות וגינות הידרופוניות בהתאמה אישית בחצרות, גגות ומרפסות

אודות בוסתניקה

התמחויות

 

תכנון גינות מאכל

בניית מערכות הידרופוניות

התאמת גגות ומרפסות לגידול מזון

תכנון ובניית גינות קהילתיות

מנחה סדנאות

ייעוץ והנחייה לקומפוסט ומחזור

האוכל שלנו יכול לגדול אצלנו בבית!

 

בבוסתניקה אנחנו עוסקות בשאלה איך אפשר לגדל מזון בעיר, בין אם זה על גג, מרפסת, אדן חלון או באדמה דלה. אחרי שתהינו בשאלה עכשיו מיישמים!

-נוכל לגדל יחדיו מזון מזין וטרי.

 

מה מתאים עבורך? פרמקלצ'ר עוזר לנו לענות גם על השאלה הזו ובעזרת שיטת התכנון המקיימת הזו ננתח את המצב ונבחר בנתיב ביחד.

אייל אנגלמאיר
אקולוג עירוני  ||  גנן מאכל  ||   אבא   ||                                       
מתכנן פרמקלצ'ר   ||  מדריך לגידול מזון בעיר   //

עוסק בפרמקלצ'ר, גידול מזון בעיר, קומפוסט ואקולוגיה עירונית כבר עשר שנים, חוקר ומיישם, מלמד ויועץ. בוגר קורס פרמקלצ'ר עירוני, קורס מלמדי פרמקלצ'ר, קורס תכנון יערות מאכל ועוד. בין מגדלי עץבעיר תל אביב - עסק חברתי לאקולוגיה עירונית.

 

אבא של מיקה גפן, גר בתל אביב, מלקט בעיר ומחוצה לה.

כל יום לומד משהו חדש על העולם סביבי ועל עצמי.