
הקמת גינות מאכל בבתי מלון
בריאות | צרכנות | סביבה | חינוך | אקולוגיה | איכות סביבה | איכות חיים | קהילה
דמיינו לעצמכם מלון שבו האורחים יכולים לא רק ליהנות מהנוף, אלא גם לטעום ממנו. מלון שבו הגינה היא לא רק נוי לעין, אלא גם מקור מזון טרי, אורגני ובריא. מלון שמציע חוויה אותנטית, מקומית ובלתי נשכחת.
גינת מאכל היא הרבה יותר מאלמנט נוי – היא השקעה משתלמת שמעשירה את חוויית האירוח, יוצרת חיבור לקיימות ולטבע, תורמת לקהילה ולסביבה, ומעניקה למלון שלכם ערך מוסף ייחודי ובלתי נשכח..

למה גינת מאכל במלון היא רעיון מצוין?
-
חוויה ייחודית: גינת מאכל הופכת את המלון שלך לייחודי ומיוחד, ומבדלת אותו מהמתחרים.
-
מייצר סיפור ומעורר שיחה: גינת מאכל בבית מלון מייצרת מקום להתכנסות ושהייה, מייצרת מרחב נינוח שופע וירוק, מעוררת שיחה ויראלית ותמונות שאוהבים לתייג.
-
שיפור תדמית: מלון עם גינת מאכל נתפס כמלון ירוק, אקולוגי, מקומי ואכפתי.
-
תרבותי: ניתן לשלב תוכן כמו סדנאות בישול, קטיף עצמי וארוחות שף מבוססות על תוצרת הגינה יכולות להגדיל את ההכנסות של המלון.
תהליך העבודה שלנו

פגישת ייעוץ
ואיפיון בשטח

תכנון מפורט
והצעת מחיר

הקמת תשתיות בהתאם לשטח

עיצוב המרחב
ושתילת צמחייה

טיפוח, חידוש שתילה ותחזוקה
קצת על בוסתניקה
למעלה מעשור שאנחנו בבוסתניקה מקדמים חזון של עיר ירוקה - עיר שתושביה מנצלים כל פינה אפשרית לגידול של צמחי מאכל - ירקות, תבלינים, צמחי מרפא ובוסתני פרי.
יותר ויותר אנשים רוצים להתקרב לטבע, להוריד את הקצב ולצרוך אוכל בריא יותר.
בוסתניקה גאה לקחת חלק בשינוי הזה ולאפשר לאנשים להביא את הטבע, ליצור גן עדן פרטי בתוך המרחב העירוני, ולהתרגש יחד עם הלקוחות ממזון אורגני, טרי וזמין שהגינה מניבה.

החזון שלנו - תרבות של גינות מאכל
-
קיימות - מעבר מצרכנות לקיימות על ידי הקטנת המרחק ביננו לבין המקום בו גדל האוכל שלנו ע"י הקמת גינות מאכל אורגניות.
-
קהילתיות - יצירת מעגלי השפעה שמתחילים בגינת המאכל וממשיכים לשכנים, לחקלאים הקטנים סביבנו, ליצרנים המקומיים ולקהילה כולה, לארגונים ולעסקים.
-
מקצועיות והקפדה על הפרטים הקטנים- סטנדרט גבוה של גננות תוך שימוש בציוד ובחומרים האיכותיים ביותר. צוות גננים מקצועי בעל הכשרה בתחום הפרמקלצ'ר ומיומנות בשטח.
-
ייחודיות ומגוון - הגדלת המגוון של הצמחים והפירות האורגניים, בחירה של צמחים מיוחדים שלא ניתן להשיג בשום מקום אחר, העשרת השפע של צמחי המאכל.
