הוראות הכנה:
משרים קשיו במים ומסננים.
לאחר השריה וסינון מוסיפים חצי כפית מלח ים על כל כוס קשיו.
מכניסים לבלנד ומכסים במים טוחנים למרקם חלק, חשוב שהבלנדר יהיה חזק.
לטחון למרקם הכי חלק שאפשר.
להעביר לקערת זכוכית כשהלאבנה ממלאת חצי מהקערה (כי היא הולכת לתסוס ולהכפיל את עצמה)
לכסות בבד או רשת צפופה מאוד כדי שלא יכנסו לכלוכים או חרקים
(הם אוהבים את הריח של התסיסה כמעט כמוני:)
אפשר לשים גומיה או חוט כדי שהמגבת/טטרה/בד לא תיגע בלאבנה כי אז זה יתקלקל :)
להשאיר במקום חמים (טמפרטורת החדר) בתוך הבית, לערבב פעם ביום.
בקיץ זה לוקח בערך 3 ימים כשחם ובחורף עד 6 ימים
החום מאיץ את התהליך והקור מאט אותו, כמו את שאר החיים:)
לטעום מידי פעם בכפית נקייה עד שמגיעים לטעם ממכר
ובתיאבון!
*זהירות זה... ממכר...
Comments